A Kormány 245/2005. (XI. 8.) Korm. rendelete értelmében december 28-a és 31-e között Szlovákiában vásárolt I. és II. osztályba sorolt pirotechnikai termékek /petárda kivételével/ szabadon behozhatók Magyarországra.


Tűzijáték

Családi tüzijáték

Esküvőre, keresztelőre, kerti partira, ballagásra, szalagavatóra, bankettra, születésnapra, névnapra, évfordulókra megrendelhető kompakt tűzijáték.

Időtartam:3 – 4 perc
Szolgáltatási ár:200 € – tól
Effektszám:200 kisrakéta, bombettatelep, 30 tűzijáték-rakéta

Party tűzijáték I.

Esküvői mulatságok, családi, baráti összejövetelek, kissebb létszámú zártkörű rendezvények egyik fénypontja lehet egy néhány perces, színpompás tűzijáték. Szikraszökőkutak, színes tűzkerekek kápráztatják el a nezőket, hangos durranások, fütyülések kíséretében. Felröppennek kisebb-nagyobb csillagbombák, üstökösök és tűzmozsarak is.

Diszkrécióval a tűzijáték meglepetés is lehet az ünnepeltnek és vendégeinek.

Időtartam:4 – 5 perc
Szolgáltatási ár: 400 € – tól
Effektszám:250 kisrakéta, bombettatelep, 40 tűzijáték-rakéta, bombatelep

Party tűzijáték II.

Falunapok, szüreti mulatságok, szakmai kongresszusok méltó és látványos záróakkordja lehet egy szép tűzijáték. Sportprogramok, gálaműsorok színvonalát, vagy bálirendezvények hangulatát emelő látványosság.

Tűzvulkánok, gyorslövetű bombetta telepek csillagbombái, forgói hatalmas durranások és fütyülések kíséretében kápráztatják el a közönséget.Csokorbombák, tűzmozsarak és üstökösök után színes gömbbombák látszanak az égbolton. Néhány különleges bomba /pálmafa, krizantém, fűzfa/, színüket váltó tűzkarika zárja a kompozíciót.

Időtartam:7 – 8 perc
Szolgáltatási ár: 700 € – tól
Effektszám:250 kisrakéta, bombettatelep, 24 nagy üstökös, 2 tűzkarika,
50 tűzijáték-rakéta, 120 bombatelep

Unnepi tűzijáték I.

Cégek, vállalati rendezvények, kulturális programok népszerű eseménye. Éttermek, szórakozóhelyek, vagy nagy közönséget befogadó létesítmények megnyitásának fontos epizódja egy látványos tűzijáték. Kellő reklámozással még több ember figyelmét hívja fel egy-egy eseményre.

Szikraszökőkutak, tűzvulkánok, bombetták és üstökösök csodáit,szemkápráztató speciális bombák jegészítik ki. Fűzfabombák és krizantémok bontanak a magasban. A tűzijátékot különleges nagy bombák és lehetőség szerint aranyló tűzfolyamként leomló görögtűz zárja. Maegfelelő hangosítás esetén a műsort – kérésre – zenére koreografáljuk, így a prodikció nem csak szem, hanem fülkápráztató is.

Időtartam:10 – 15 perc
Szolgáltatási ár: 1000 € – tól
Effektszám:250 kisrakéta , bombettatelep, 24 nagy üstökös, 2 tűzkarika,
150 bombatelep, 60 tűzijáték-rakéta, tűzesés, pirográf

Unnepi tűzijáték II.

Vállalatok, cégek reklámkampányának, nagyvárosi rendezvények, sok embert megmozgató kulturális programok, konferenciák csúcspontja egy tűzijáték show.Szikraszökőkutak, tűzvulkánok, bombetták és üstökösök csodáit, szemkápráztató speciális bombák egészítik ki. Fűzfabombák és krizantémbmbák bontanak a magasban, színváltos ill. effektváltós gömbbombák és cilinderbombák érdekes látványát sivító rakéták teszik még hatásosabbá. A fináléban egy óriásbomba kerül fellövésre, amely kb. 400 m magasban 300 m átmérőjű tökéletes gömb alakot bont, miközben effektjét és színét is változtatja.

Időtartam:15 – 20 perc
Szolgáltatási ár: 1700 € – tól
Effektszám:250 kisrakéta, bombettatelep, 48 nagy üstökös, 2 tűzkarika, 300 löv. bombatelep , 80 tűzijáték –rakéta, 2 tűzesés, pirográf

Parádé tűzijáték

Városi rendezvények, megyeszékhelyek nagy rendezvényeinek, vállalatok, cégek reklámkampányának, tömegeket megmozgató kulturális programok, nemzetközi konferenciák csúcspontja a tűzijáték parádé.

Bombetták és csokorbombák sokasága, különféla tűzijáték rakéták, üstökösök és tűzmozsarak fölött óriási kivirágzó fűzfabombák és krizantémok bontanak. Gyűrű, szív alakú és Szaturnuszt formáló bombák játszanak a színekkel. Ezüst színű üstökösök fölött pálmafák alkotnak arany pálmaligetet, meteorok úsznak az égbolton. Színüket váltó csillagbombák varázsolnak elő szebbnél szebb színeket a fináléban. A műsorban bemutatásra kerül a teljes termékskála, mely hozzáillő zenével összekomponálva csodát varázsol a nézők feje fölé.

Időtartam:20 – 25 – 30 perc
Szolgáltatási ár: 2700 € – tól
Effektszám:80 – 120 üstökös, 120 – 200 tűzijáték-rakéta,
500 – 1000 löv. bombatelep, 2 tűzesés, tűzkarikák, pirográf stb.

Designed by DJNET © 2011